commons-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Phil Steitz <phil.ste...@gmail.com>
Subject Re: [SANDBOX] Need Help Building A Sandbox Site
Date Sun, 28 Mar 2010 15:48:37 GMT
Adrian Crum wrote:
> --- On Sun, 3/28/10, Luc Maisonobe <Luc.Maisonobe@free.fr> wrote:
>> Adrian Crum a écrit :
>>> --- On Sat, 3/27/10, Phil Steitz <phil.steitz@gmail.com>
>> wrote:
>>>> Adrian Crum wrote:
>>>>> --- On Sat, 3/27/10, Rahul Akolkar <rahul.akolkar@gmail.com>
>>>> wrote:
>>>>>> Adrian Crum <adrian.crum@yahoo.com>
>>>>>> wrote:
>>>>>>> I noticed all of the sandbox
>> sub-project
>>>> links
>>>>>> generate a 404 error. I tried to update
>> the
>>>> sandbox convert
>>>>>> site by following the instructions here:
>>>>>>> http://commons.apache.org/building.html
>>>>>>>
>>>>>>> It appeared the mvn site command
>> downloaded
>>>> poms and
>>>>>> jars from the entire Commons project, then
>> ran a
>>>> build on
>>>>>> convert. I'm not sure what I'm supposed to
>> do now.
>>>> Any
>>>>>> guidance would be greatly appreciated!
>>>>>> <snip/>
>>>>>>
>>>>>> Usually just a deploy (assuming mvn site
>>>> succeeded, the
>>>>>> following in
>>>>>> the WC of convert):
>>>>>>
>>>>>>     mvn site:deploy
>>>>>>
>>>>>> You may get 404s for other components
>> locally, but
>>>> should
>>>>>> be ok on the
>>>>>> webserver assuming the component (pom
>> etc.) is set
>>>> up
>>>>>> correctly.
>>>>> Thanks Rahul! the mvn site:deploy command
>> asked me for
>>>> a password. I tried my svn password, but that
>> didn't work.
>>>> Any other ideas?
>>>> Try putting the following into your maven
>> settings.xml
>>>> (with your
>>>> availId in place of mine):
>>>>
>>>> <settings>
>>>> <servers>
>>>>    ...
>>>>    <server>
>>>>  
>>    <id>people.apache.org</id>
>>>>  
>>    <username>psteitz</username>
>>>>     
>>>>
>> <filePermissions>664</filePermissions>
>>>>     
>>>>
>> <directoryPermissions>775</directoryPermissions>
>>>>    </server>
>>>> </servers>
>>>> </settings>
>>>>
>>>> Then respond to the pwd challenge with your shell
>> account
>>>> pwd (the
>>>> push to people.apache.org is using scp, so you
>> are
>>>> authenticating to
>>>> the box, not svn).
>>> Drat. That didn't work either. The script got stuck in
>> a loop that repeatedly asked me for my password. Previously,
>> it just failed to log in and then exited.
>> I think it requires the password a few times (say two or
>> three) but
>> really proceeds. Is it stuck more than three times in the
>> loop ?
> 
> I just tried it again. It asked for my password six times, then failed with an auth error.
> 
> 
What was the auth error and what version of maven are you using?
Sorry I forgot about the ssh agent compat issue with earlier
versions of m2. I had to upgrade to 2.2.1 to get ssh deploys to work.

Of course, you could always just tar the site, scp it and unpack it
on people directly.  If you do that, remember to chmod g+w the files.

Phil


> 
>       
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@commons.apache.org
> For additional commands, e-mail: dev-help@commons.apache.org
> 


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@commons.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@commons.apache.org


Mime
View raw message