commons-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From sebb <seb...@gmail.com>
Subject Re: [ALL] Site still has ApacheCon EU logo
Date Thu, 21 May 2009 23:53:52 GMT
On 22/05/2009, Rahul Akolkar <rahul.akolkar@gmail.com> wrote:
> On Thu, May 21, 2009 at 6:31 PM, sebb <sebbaz@gmail.com> wrote:
>  > The site still has the ApacheCon EU logo which was in March.
>  >
>  > It should really now be showing Oakland.
>  >
>  > I've had a quick look at the code, but I can't work out where the
>  > image is defined.
>  >
>  > Anyone able to fix this?
>  >
>
> <snip/>
>
>  I'm about to step out (so won't be doing this today), but for the
>  archives the background-image for div#leftColumn in:
>
>   http://svn.apache.org/repos/asf/commons/proper/commons-build/trunk/xdocs/style/commons-maven.css
>
>  needs to point to this instead:
>
>   http://www.apache.org/ads/ApacheCon/2009-usa-125x125.png

If this is changed to point to

http://www.apache.org/events/current-event-125x125.png

instead, then ...

>  and the site needs redeploying (maven site:sshdeploy in commons-build).

the redeploy only needs to be done once.

I can do the SVN update, but will leave the site deploy to someone
more familiar with Maven...

>  -Rahul
>
>  ---------------------------------------------------------------------
>  To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@commons.apache.org
>  For additional commands, e-mail: dev-help@commons.apache.org
>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@commons.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@commons.apache.org


Mime
View raw message