commons-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Rahul Akolkar <rahul.akol...@gmail.com>
Subject Re: site-deploy not configured?
Date Mon, 27 Apr 2009 20:42:55 GMT
On Sun, Apr 26, 2009 at 1:01 AM, Dan Fabulich <dan@fabulich.com> wrote:
>
> I have hit another stumbling block in my neverending quest to release
> DbUtils 1.2.
>
> The wiki here http://wiki.apache.org/commons/CreatingReleases says in step
> "E.3 Deploy the Site" to run "mvn site-deploy", but that doesn't work.
>
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> [ERROR] BUILD ERROR
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] Missing site information in the distribution management element in
> the project..
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
>
> And this is true.  dbutils/trunk/pom.xml includes a <distributionManagement>
> section, but only for the RC profile:
>
>  <profiles>
>    <profile>
>      <id>rc</id>
>      <distributionManagement>
>        <!-- Cannot define in parent ATM, see COMMONSSITE-26 -->
>        <site>
>          <id>apache.website</id>
>          <name>Apache Commons Release Candidate Staging Site</name>
>
>  <url>${commons.deployment.protocol}://people.apache.org/www/people.apache.org/builds/commons/${commons.componentid}/${commons.release.version}/${commons.rc.version}/site</url>
>        </site>
>      </distributionManagement>
>    </profile>
>  </profiles>
>
> https://issues.apache.org/jira/browse/COMMONSSITE-26 has some interesting
> comments and links to other bugs.
>
<snip/>

Yup, so a general <distributionManagement> section (as Siegfried has
articulated later) is used by (some) other components. Haven't looked
at all moving parts in above issue lately to see if the status has
changed on any of those.

-Rahul



> Of course, "mvn -Prc site-deploy" works fine, but it just puts the deployed
> site in the builds directory; it doesn't actually deploy the site.  There is
> no configured site for "-Prelease".
>
> What exactly am I supposed to do at this point to get the site deployed? I
> suppose I should manually copy the site from
> /www/people.apache.org/builds/commons/dbutils/1.2/RC3/site ?  To where?
>
> -Dan
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@commons.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@commons.apache.org


Mime
View raw message