commons-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Henri Yandell (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Commented: (CLI-129) CLI_1_BRANCH build.xml doesn't work
Date Tue, 15 May 2007 00:10:16 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/CLI-129?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel#action_12495816
] 

Henri Yandell commented on CLI-129:
-----------------------------------

Good place to start :)

The build.xml is fixed. I used your patch as a pointer for the parts of project.xml that needed
fixing and then ran maven ant. 

For the IDE bit, the only IDE I've used recently is Eclipse, but there you can right click
on src/tests/ and select Run as JUnit Test and it will run all the tests in that directory.
Presumably IDEA and Netbeans are the same?

> CLI_1_BRANCH build.xml doesn't work
> -----------------------------------
>
>                 Key: CLI-129
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/CLI-129
>             Project: Commons CLI
>          Issue Type: Bug
>          Components: CLI-1.x
>    Affects Versions: 1.1
>         Environment: Ant 1.6.5
>            Reporter: Brian Egge
>             Fix For: 1.1
>
>         Attachments: AllTestSuite.java, build.xml.patch
>
>
> This file was apparently created half-way through the CLI-2 branch.  I removed the second
'jar' task, and fix up a couple other.  

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: commons-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: commons-dev-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message