commons-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 38581] - [validator] error: form.getAttributeNode is not a function in netscape 4.7
Date Fri, 10 Feb 2006 03:13:38 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=38581>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=38581





------- Additional Comments From reddy.yugandhar@gmail.com  2006-02-10 04:13 -------
(In reply to comment #1)
> Struts 1.2.8 ships with Commons Validator 1.1.4 - the latest version of Commons 
> Validator (1.2.0) has changed how this works...
> 
> 1) First it tests if the getAttributeNode method exists - if it does it uses it.
> 2) Second it tests if the getAttribute method exists - if it does it uses it.
> 3) Otherwise uses either "form.id" or "form.name"
> 
> You can download Commons Validator 1.2.0 here:
> 
>   http://jakarta.apache.org/commons/validator/downloads.html
> 
> Simply replace the Commons Validator jar in your struts application to upgrade 
> to Validator 1.2.0. More details of Version 1.2.0 and upgrading are here:
> 
>   http://wiki.apache.org/jakarta-commons/ValidatorVersion120
> 
> If you could try this version out with Netscape 4.7 and let us know if 
> Validator 1.2.0 resolves this issue, thx.

Thanks for the reply.
Even after downloading the Validator 1.2.0. it still did not work with netscape4.79.
But this time it did not give me the previous error
message('form.getAttributeNode is not a function') , but did not perform client
side validation.
When I looked into it and debugged, I came to know that in
validateRequired(form) method of validateRequired.js
in one of the if statement it was checking if (field.disabled==false). But it
was receiving the value as 'undefined' from the application. So that's the
reason it could not perform the validation and did not show the client side
validation error message.
So could you please throw some light on how to fix it.

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: commons-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: commons-dev-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message