commons-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 38288] New: - ecode/decode fails for "ˇ"
Date Mon, 16 Jan 2006 14:59:38 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=38288>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=38288

           Summary: ecode/decode fails for "ˇ"
           Product: Commons
           Version: 1.3 Final
          Platform: Other
        OS/Version: Linux
            Status: NEW
          Severity: critical
          Priority: P2
         Component: Codec
        AssignedTo: commons-dev@jakarta.apache.org
        ReportedBy: support@ecommunicate.biz


If you encode the character "ˇ" - inverted exclamation mark - it becomes 
%C2%A1, which is incorrect it should be %A1. If you decode "%A1" it should 
give you "ˇ"  and instead it give ? - which means it's producing a character 
it can't display, possibly a binary char. If you decode "%C2%A1" you do 
get "ˇ", but "%A1" is the conversion for "ˇ" and not "%C2%A1".

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: commons-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: commons-dev-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message