commons-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 38117] - [configuration] XMLConfiguration contructor not loading the resource
Date Mon, 09 Jan 2006 05:05:04 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=38117>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=38117





------- Additional Comments From abhaykale@rediffmail.com  2006-01-09 06:05 -------
(In reply to comment #1)
> In theory, load(URL) should be called by load() if the URL has been correctly
> set. I think, it is possible that load() is called before initialization is
> complete. Can you provide a stack trace of the exception thrown by the
> constructor? Maybe this helps us to understand what happens here.
> 
> Thanks.

Exception detailed message is :
org.apache.commons.configuration.ConfigurationException: Cannot locate
configuration source ExceptionHandler.xml
CAUSE is null
STACKTRACE is null 

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: commons-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: commons-dev-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message