commons-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 36398] New: - The path of config files saved is not the same as the orign opened file when use auto-save config.
Date Sun, 28 Aug 2005 03:02:45 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=36398>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=36398

           Summary: The path of config files saved is not the same as the
                    orign opened file when use auto-save config.
           Product: Commons
           Version: 1.1 Final
          Platform: PC
        OS/Version: Windows XP
            Status: NEW
          Keywords: FAQ
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: Configuration
        AssignedTo: commons-dev@jakarta.apache.org
        ReportedBy: rfpeng8888@sina.com


When in auto-save model, the path of saved file is not the same as the path of 
opened file.
eg:
if my orign path is d:\project\configpro\config\config.xml,
and i use auto-save model,
and i type "config.xml" as config param,and the orign path is in class path,but 
not the root path.
then the auto-saved file will be d:\project\configpro\config.xml
when i setproperties.

maybe "configuration" will search 3 different path cause the problem.

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: commons-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: commons-dev-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message