commons-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "James Carman" <ja...@carmanconsulting.com>
Subject RE: [proxy] Site Generation Issues...
Date Sun, 28 Aug 2005 00:40:11 GMT
It's generated using the standard Maven build project.xml file.  For some
reason, the "style" directory on the filesystem was created without read
permissions for "all" when I did sshdeploy (or maybe it happened when I
manually uploaded stuff).  That's weird.  Hopefully doing a chmod on it will
fix the problem.  


-----Original Message-----
From: Simon Kitching [mailto:skitching@apache.org] 
Sent: Saturday, August 27, 2005 8:04 PM
To: Jakarta Commons Developers List
Subject: Re: [proxy] Site Generation Issues...

On Sat, 2005-08-27 at 19:57 -0400, James Carman wrote:
> I finally got everything working and the site on my local machine looks
> pretty good.  But, it looks horrible on the web!  Is there something
special
> I have to do to get it looking correct? 

I would guess that the problem is a missing stylesheet. The site may
reference the stylesheet through some path that isn't valid once the
site is deployed to its final destination...

Regards,

Simon


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: commons-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: commons-dev-help@jakarta.apache.org



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: commons-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: commons-dev-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message