commons-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 26194] - The common upload functions do not work on z/OS WebSphere
Date Sun, 31 Oct 2004 02:00:46 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=26194>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=26194

The common upload functions do not work on z/OS WebSphere

martinc@apache.org changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
                 CC|                            |miller_daniel_c@cat.com
             Status|REOPENED                    |RESOLVED
         Resolution|                            |FIXED



------- Additional Comments From martinc@apache.org  2004-10-31 02:00 -------
Fixed in the 20041031 nightly build.

I've made the change suggested below, specifying the ISO-8859-1 encoding to 
getBytes(), and falling back to the default if an UnsupportedEncodingException 
is thrown.

Since I don't have access to a z/OS system to test this, I would appreciate it 
if someone who does could please test this and reopen the bug report if the 
problem is not resolved (and with any ideas on what might be wrong, if that's 
the case).

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: commons-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: commons-dev-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message