commons-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dion Gillard <dion.gill...@gmail.com>
Subject Re: [all] maven regenerate site - changelog not working
Date Thu, 27 May 2004 07:01:42 GMT
It's busted for me too.

Maven Changelog has been very flakey since moving to NetBeans' cvslib.

On Thu, 27 May 2004 08:58:54 +0200, Mario Ivankovits <imario@apache.org> wrote:
> 
> I still have problems to regenerate the the changelog using
> maven-1.0-rc3 (cvslib-3.6) on windows-xp.
> 
> This is what I get:
> 
> site:run-reports:
>    [echo] Generating the Change Log...
> maven-changelog-plugin:report:
>    [echo] Generating the changelog report
> *org.netbeans.lib.cvsclient.command.CommandException *
> ChangeLog found: 0 entries
> 
> This is not much, but i think i tracked down the problem anyway:
> 
> Using the command-line version of cvslib directly shows the following
> exception (this is the above CommandException !!!)
> D:\USERS\im\projects\jakarta-commons-sandbox\vfs>java -jar cvslib.jar -d
> :pserver:anoncvs@cvs.apache.org:/home/cvspublic log
> 
> RCS file: /home/cvspublic/jakarta-commons-sandbox/vfs/.cvsignore,v
> Working file: .cvsignore
> *Error: org.netbeans.lib.cvsclient.command.CommandException
> java.lang.NullPointerException
> *        at
> org.netbeans.lib.cvsclient.command.BasicCommand.getFileEndingWith(BasicCommand.java:150)
>         at
> org.netbeans.lib.cvsclient.command.log.LogBuilder.createFile(LogBuilder.java:295)
>         at
> org.netbeans.lib.cvsclient.command.log.LogBuilder.processWorkingFile(LogBuilder.java:221)
> 
> The problem is, that the apache cvs-server do not send the starting sequence
> *"cvs server: Examining ."
> *cvslib uses this output to construct a path to search the file on the
> local system.*
> 
> *So cvslib tries to lookup the file by its name in an array, but fails
> as this array is null - if the server send the above starting sequence,
> this lookup is bypassed.
> As far as is understand, this array can only be set by code and not by
> commandline nor is it generated automatically.
> 
> Notice - site generation in maven works, but the changelog is empty. Now
> it tried this on 3 pc - always the same, i wonder why none of you do
> have the same problem.
> Last time i generated a working changelog was at 2004-05-14. IMHO there
> has something changed on the server - at least i cant figure out what i
> do wrong??
> 
> Any ideas??
> **
> 
> --
> Mario
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: commons-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
> For additional commands, e-mail: commons-dev-help@jakarta.apache.org
> 
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: commons-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: commons-dev-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message