commons-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Mario Ivankovits <ima...@apache.org>
Subject [all] maven regenerate site - changelog not working
Date Thu, 27 May 2004 06:58:54 GMT
I still have problems to regenerate the the changelog using 
maven-1.0-rc3 (cvslib-3.6) on windows-xp.

This is what I get:

site:run-reports:
   [echo] Generating the Change Log...
maven-changelog-plugin:report:
   [echo] Generating the changelog report
*org.netbeans.lib.cvsclient.command.CommandException *
ChangeLog found: 0 entries


This is not much, but i think i tracked down the problem anyway:

Using the command-line version of cvslib directly shows the following 
exception (this is the above CommandException !!!)
D:\USERS\im\projects\jakarta-commons-sandbox\vfs>java -jar cvslib.jar -d 
:pserver:anoncvs@cvs.apache.org:/home/cvspublic log

RCS file: /home/cvspublic/jakarta-commons-sandbox/vfs/.cvsignore,v
Working file: .cvsignore
*Error: org.netbeans.lib.cvsclient.command.CommandException
java.lang.NullPointerException
*        at 
org.netbeans.lib.cvsclient.command.BasicCommand.getFileEndingWith(BasicCommand.java:150)
        at 
org.netbeans.lib.cvsclient.command.log.LogBuilder.createFile(LogBuilder.java:295)
        at 
org.netbeans.lib.cvsclient.command.log.LogBuilder.processWorkingFile(LogBuilder.java:221)


The problem is, that the apache cvs-server do not send the starting sequence
*"cvs server: Examining ."
*cvslib uses this output to construct a path to search the file on the 
local system.*

*So cvslib tries to lookup the file by its name in an array, but fails 
as this array is null - if the server send the above starting sequence, 
this lookup is bypassed.
As far as is understand, this array can only be set by code and not by 
commandline nor is it generated automatically.

Notice - site generation in maven works, but the changelog is empty. Now 
it tried this on 3 pc - always the same, i wonder why none of you do 
have the same problem.
Last time i generated a working changelog was at 2004-05-14. IMHO there 
has something changed on the server - at least i cant figure out what i 
do wrong??

Any ideas??
**

-- 
Mario


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: commons-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: commons-dev-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message