commons-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Rodney Waldhoff <rwaldh...@apache.org>
Subject Re: [collections] navigation causing Maven build to fail?
Date Mon, 27 Oct 2003 20:52:28 GMT
I just had to change [primitives] to reference ../../incl_nav, just like
you mention.  I haven't tried "maven site" on [collections] recently, but
that's probably the same problem.

On Mon, 27 Oct 2003, __matthewHawthorne wrote:

> The inclusion of the commons navigation in xdocs/navigation.xml is
> causing the Maven build to fail on my machine.
>
>
> In navigation.xml, the entity is defined as:
>
> <!DOCTYPE project [
> 	<!ENTITY commons-nav SYSTEM "../incl_nav.xml">
> ]>
>
>
> The Maven build shows:
>
> /home/subterfusion/files/tech/appdev/projects/apache/jakarta-commons/collections/incl_nav.xml
> (No such file or directory) Nested exception:
> /home/subterfusion/files/tech/appdev/projects/apache/jakarta-commons/collections/incl_nav.xml
> (No such file or directory)
>
>
> Questions:
>
> 1. Should navigation.xml be including ../../incl_nav.xml (since the file
> is in the jakarta-commons directory)?
>
> 2.  Or, is my environment just screwed up somehow?  Most other projects
> seem to include the file in the same manner...
>
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: commons-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
> For additional commands, e-mail: commons-dev-help@jakarta.apache.org
>
>

-- 
- Rod <http://radio.weblogs.com/0122027/>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: commons-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: commons-dev-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message