commons-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From scolebou...@btopenworld.com
Subject Re: [collections] {@link} tag for constructor with parameters?
Date Fri, 20 Jun 2003 09:23:37 GMT
Maybe #<init>(java.util.Map)   ??
Stephen

>  from:    Janek Bogucki <yan@studylink.com>
>  date:    Fri, 20 Jun 2003 02:47:57
>  to:      commons-dev@jakarta.apache.org
>  subject: Re: [collections] {@link} tag for constructor with parameters?
> 
> Does anyone know how to make a {@link} work for a constructor with
> parameters? I tried fixing a {@link} tag in DefaultMapBag:
> 
>  * (or invoke the {@link #DefaultMapBag(java.util.Map) Map-constructor})
> 
> but I couldn't make it work. This is the warning generated when doing '$ ant doc' on
tonight's CVS version:
>  
>   [javadoc] javadoc: warning - org.apache.commons.collections.DefaultMapBag:
> 	Tag @link: can't find DefaultMapBag(java.util.Map) in org.apache.commons.collections.DefaultMapBag
> 
> I have tried RTFM but failed to see anything amiss with the tag. I get the same result
with both Java 1.3 and 1.4.
> 
> -Janek
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: commons-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
> For additional commands, e-mail: commons-dev-help@jakarta.apache.org
> 


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: commons-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: commons-dev-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message