commons-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 12534] New: - Trailing '/' in ObjectCreate appears to screw up stack somehow
Date Wed, 11 Sep 2002 14:09:57 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=12534>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=12534

Trailing '/' in ObjectCreate appears to screw up stack somehow

           Summary: Trailing '/' in ObjectCreate appears to screw up stack
                    somehow
           Product: Commons
           Version: 1.3 Final
          Platform: Other
        OS/Version: Other
            Status: NEW
          Severity: Normal
          Priority: Other
         Component: Digester
        AssignedTo: commons-dev@jakarta.apache.org
        ReportedBy: bayard@apache.org


When I do the following [in Config]:

digester.addObjectCreate("report/", Report.class);
digester.addBeanPropertySetter("report/name", "name");
digester.addSetNext("report", "setReport", Report.class.getName());
digester.addObjectCreate("report/region/", Region.class);
digester.addSetProperties("report/region/coords");
digester.addSetNext("report/region", "setRegion", Region.class.getName());

With the trailing slashes on the ObjectCreate's, I get told that there is no 
method setRegion in Config. I expect it to call setRegion on Report. This works 
fine if I remove the trailing slashes.

--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:commons-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:commons-dev-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message