cocoon-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Paul G. Joseph" <pjos...@gmail.com>
Subject Re: compile-build.xml:79: java.lang.NoClassDefFoundError: org/apache/xpath/XPathAPI
Date Tue, 13 May 2014 21:21:48 GMT
That works nicely.  It is only inside Eclipse that the problem arises...

On 5/13/2014 10:49 AM, warrell harries wrote:
> Try the standalone pure ant build outside of Eclipse environment e.g. 
> from a command line
>
> Cheers
>
> W
>
>
> On 13 May 2014 13:55, Paul G. Joseph <pjoseph@gmail.com 
> <mailto:pjoseph@gmail.com>> wrote:
>
>     Hi there,
>
>     I am trying to compile Cocoon 2.1.11 in Eclipse (Luna, version 4.4).
>
>     I get:
>     BUILD FAILED
>     C:\cocoon-2.1.11\tools\targets\compile-build.xml:79:
>     java.lang.NoClassDefFoundError: org/apache/xpath/XPathAPI
>
>     The problem is this api is supposed to be in xalan-2.7.1.jar and I
>     do have xalan-2.7.1.jar on the build path and the jar file is
>     where it is specified to be per the Eclipse build path.
>
>     I am using jdk1.6.0_21 from Oracle (Java SE).
>
>     Any ideas would be appreciated.
>
>     Paul
>
>
>
>
>     ---------------------------------------------------------------------
>     To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@cocoon.apache.org
>     <mailto:users-unsubscribe@cocoon.apache.org>
>     For additional commands, e-mail: users-help@cocoon.apache.org
>     <mailto:users-help@cocoon.apache.org>
>
>


Mime
View raw message