cocoon-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Robby Pelssers" <robby.pelss...@ciber.com>
Subject some images don't load properly in webpage (using resource reader Cocoon2.2)
Date Mon, 18 Jan 2010 13:10:16 GMT
Hi all,

 

I have following snippet in a 'shared' cocoon Block... where I read the
images from some webserver.

 

      <!-- 

       {1}: graphic-id: E.g. 001aaa025

       {2}: format {eps | gif | jpeg}

       -->

      <map:match pattern="tdm/graphic/*/*">

        <map:read
src="${spider.tdmRepository}?spider=1&amp;name={1}&amp;format={2}&amp;on
ly_aql=1"/>

      </map:match>

 

 

 

 

After transforming my input xml I produce html like below:

 

<img src="/productinformation/shared/tdm/graphic/003aad591/gif"
alt="Safe operating area; continuous and peak drain currents as a
function of drain-source voltage, FET1 and FET2"/>

 

Most images are about 20k in size but the page may contain like 50
images.  For those pages about 95% of the images are rendered correctly
but some fail to load.  After refreshing the page the not loaded images
may render correctly but then some other images are not loaded correctly
anymore. 

 

I'm wondering what could be causing this problem.  Is it due to some
timeout exception?  Are there any known issues with the resource reader
or is this more probably caused by the webbrowser?  And does somebody
have any suggestions on solving this?

 

Kind regards,

Robby Pelssers


Mime
View raw message