cocoon-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Schmitz, Jeffrey A" <Jeffrey.A.Schm...@boeing.com>
Subject RE: Creating pipeline with aggregate?
Date Tue, 27 Feb 2007 17:12:52 GMT
THANK YOU, One of those cases where I could have looked at it all day and not seen it.

Jeff 

-----Original Message-----
From: Grzegorz Kossakowski [mailto:grek@tuffmail.com] 
Sent: Tuesday, February 27, 2007 11:10 AM
To: users@cocoon.apache.org
Subject: Re: Creating pipeline with aggregate?

Schmitz, Jeffrey A napisaƂ(a):
>  Hello,
>     I'm trying to create a pipeline with an aggregate, and I must be 
> doing something wrong in the syntax that I just can't see.  Below are 
> my sitemap definitions, and when the second map:part isn't specified 
> in the map:aggregate element, everything works fine, but simply adding 
> the second part:
>
>    <map:part src="cocoon:/ReadDiagMLModel/{1}" strip-root="true"/>
>
> Causes me to get the following error:
>
>    Message: Resource Not Found
>    Description: The requested resource "/cocoon/owlTrans/DiagMLIn/PV"
> could not be found
>    Sender: org.apache.cocoon.servlet.CocoonServlet
>    Source: Cocoon Servlet
>
> Why would adding the second map:part element cause the "DiagMLIn/*"
> resource not to be found at all?
>
>      <map:match pattern="ReadDiagMLModel/*">
>        <map:generate src="../../../NewModel.owl"/>
>       </map:match>
Does missing serializer confuses the Cocoon badly? :)

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@cocoon.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@cocoon.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@cocoon.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@cocoon.apache.org


Mime
View raw message