cocoon-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Boisvert, Éric" <ebois...@nrcan.gc.ca>
Subject RE: CInclude POST (again)
Date Tue, 06 Dec 2005 15:39:07 GMT
Gary.. I gave up with this cinclude/POST business  - lost an incredible
amount of time trying to make it work to no avail. I created my own
component (as a transformer).  it throws whaterver xml it gets to a remote
server and send the response down the pipeline.

are you (or anyone) interested ?

Eric

-----Message d'origine-----
De : Stewart, Gary [mailto:Gary.Stewart@luht.scot.nhs.uk]
Envoyé : 6 décembre, 2005 08:31
À : users@cocoon.apache.org
Objet : CInclude POST (again)


Hi there, 

I'm still having problems getting CInclude POST in 2.1.8 to work. I've been
investigating a little further though and thought the extra information
might help. I've checked the server and the response works ok to another
system doing the post so it isn't at that end. My cinclude post looks
something like:

<?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1"?>
<data xmlns:cinclude="http://apache.org/cocoon/include/1.0">
 <cinclude:includexml>
  <cinclude:src>http://10.231.27.63/sql_templates/</cinclude:src>
  <cinclude:configuration>
   <cinclude:parameter>
    <cinclude:name>method</cinclude:name>
    <cinclude:value>POST</cinclude:value>
   </cinclude:parameter>
  </cinclude:configuration>
  <cinclude:parameters>
   <cinclude:parameter>
    <cinclude:name>text</cinclude:name>
    <cinclude:value>
     <ROOT xmlns:sql="urn:schemas-microsoft-com:xml-sql">
       <sql:xpath-query xmlns:lsa="blah"
mapping-schema="schema/address.xsd">(/lsa:Address)</sql:xpath-query>
     </ROOT>
    </cinclude:value>
   </cinclude:parameter>
  </cinclude:parameters>
</cinclude:includexml>
</data>

If I set ignoreError to true I get an empty root node (<data/>) if it is
false I get:

org.xml.sax.SAXParseException: The markup in the document following the root
element must be well-formed.
context:/http://10.231.27.63/sql_templates/ - 1:37

which I'm not sure why it is appearing as a root node if it is. 

I've tried it on a fresh build and my slightly modified build (I thought
that might be what was causing issues but it doesn't seem to be the case). 

If anyone has seen 2.1.8 CInclude POST work that would be useful and any
suggestions on this problem would be greatly appreciated.

Thanks,

Gary

*****************************************************************
The information contained in this message may be confidential or 
legally privileged and is intended for the addressee only, If you 
have received this message in error or there are any problems, 
please notify the originator immediately. The unauthorised use, 
disclosure, copying or alteration of this message is 
strictly forbidden.
*****************************************************************


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@cocoon.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@cocoon.apache.org

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@cocoon.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@cocoon.apache.org


Mime
View raw message