cocoon-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Uzo Andrew Madu <andrewm...@gmail.com>
Subject Images and SSL problems
Date Sun, 21 Aug 2005 15:31:46 GMT
Hi,

i'm having a nightmare problem with an *.swf file which refuses to  
load. I am using apache 2.0.54 as my SSL front end and the stages I  
follow are as:

1. sitemap

             <map:match pattern="**images/*.swf">
                 <map:read mime-type="image/x-shockwave-flash"  
src="images/{2}.swf"/>
             </map:match>


2. httpd.conf

RewriteEngine on

RewriteRule "^/htdocs/?(.*)" "$0" [L,F,NC]
RewriteRule "^/(.*)\.(gif|jpg|swf|php|m3u|mp3|m4a|html)$" "$0" [L]

3. html out put

                 <object classid="clsid:D27CDB6E- 
AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="https:// 
download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/ 
swflash.cab#version=7,0,19,0" width="300" height="125">
                   <param name="movie" value="images/music.swf" />

                   <param name="quality" value="high" />
                   <embed src="images/music.swf" quality="high"  
pluginspage="https://www.macromedia.com/go/getflashplayer"  
type="application/x-shockwave-flash" width="300" height="125">
                   </embed>
                 </object>

I have another swf file on the same page, menu bar, which loads with  
no problems. Can anyone tell me whether there is a big white box when  
you visit my main page and if anyone else has encountered this issue  
and what to do?

http://www.beyarecords.com

regards

beya



Mime
View raw message