cocoon-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Upayavira ...@upaya.co.uk>
Subject Re: anyone else experience the build error that Brenda did?--problem solved
Date Mon, 16 May 2005 17:57:46 GMT
Tran, Brenda wrote:
> I removed my environment variables ANT_HOME and ANT_OPTS and it worked.
> Thanks,

In which case, there's a bug in the build script, as those variables 
shouldn't influence the build process, IMO.

Regards, Upayavira

> -----Original Message-----
> From: Berin Loritsch [mailto:bloritsch@d-haven.org] 
> Sent: Friday, May 13, 2005 1:11 PM
> To: users@cocoon.apache.org
> Subject: Re: anyone else experience the build error that Brenda did?
> 
> Berin Loritsch wrote:
> 
>>Berin Loritsch wrote:
>>
>>
>>>I downloaded it and everything built ok for me, but it does have me 
>>>concerned a bit.  She is a coworker of mine, and I'm not sure what is
> 
> 
>>>different between the machines that we have but there is clearly a 
>>>problem.
>>>
>>>If someone else has run into a similar issue could you throw a heads 
>>>up?  I suspect it may be an XML related issue.  The question is of 
>>>course where is it?  I believe she has the web services pack
> 
> installed 
> 
>>>on her machine from Sun.  Could that have messed up her environment?
>>>
>>
>>Oh, here's one difference:  I'm running Java 5.
>>
>>Let me switch my environment to Java 4 and see if I still have issues.
>>
> 
> 
> Ok, its still working...
> 
> Brenda, try uninstalling Sun's Web Services Development Kit and 
> reinstalling Java to make sure no stray jars are littering your 
> classpath.  I have a feeling that there is a conflict between the WSDK 
> and Cocoon.  That should get Cocoon 2.1.7 to work.
> 


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@cocoon.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@cocoon.apache.org


Mime
View raw message