cocoon-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Mark Lundquist ...@wrinkledog.com>
Subject Re: Strange errors with IE and multipart forms - HELP!!
Date Tue, 30 Mar 2004 20:39:29 GMT

On Mar 30, 2004, at 12:08 PM, Marcin Okraszewski wrote:

>> Unfortunately, I can confirm that this does appear to be related to 
>> IE, POST, and SSL.  I have quite a bit of experience observing this 
>> problem in an application totally unrelated to Cocoon.  In that case, 
>> it's on Netscape Enterprise Server - not sure where the SSL support 
>> comes from if it's not native to NES.  The point is, doesn't appear 
>> to be related to anything on the server. In our testing, the POST 
>> never arrives in some cases.  In other cases, it appears to arrive 
>> with no POST body (i.e., it's truncated).
>
> I think it is the same case, since the error is displayed immediately 
> after submitting the form - I think it even wouldn't have time to send 
> the request. This is really strange.
>
> Well, in the worst case I'll tell people they *must* use Mozilla ;-)

You might try applying the patch from Microsoft to IE and seeing if 
that takes care of the trouble... then at least you can recommend the 
patch?  (I don't know if this is an intranet app or something for the 
masses...)

~ml


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@cocoon.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@cocoon.apache.org


Mime
View raw message