cocoon-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jan Hoskens" ...@schaubroeck.be>
Subject Weird behaviour with View, cinclude & XSLT
Date Tue, 03 Feb 2004 13:07:09 GMT
Hi,

I just got a very weird bevaviour from my cocoon webapp. I'm generating one
large xml through cincludes and want to create a pdf with it. If I try to do
this with a view, I don't get my first pages, but when I do the same with
the pipeline itself it generates with no problems. I used this pipeline
before and it used to work, until now. Currently using cvs head 2.1 updated
yesterday.

  <map:view from-label="pdf" name="vb-xml">
   <map:serialize type="xml"/>
  </map:view>

  <map:view from-label="pdf" name="vb-fo">
   <map:transform src="stylesheets/vb2pdf.xsl"/>
   <map:serialize type="xml"/>
  </map:view>

<map:match pattern="*/*/pack-files">
    <map:generate type="serverpages" src="pages/Pack.xsp">
     <map:parameter name="Name" value="{1}"/>
     <map:parameter name="subName" value="{2}"/>
    </map:generate>
    <map:transform type="cinclude" label="pdf"/>
   <map:transform src="stylesheets/vb2pdf.xsl"/>
    <map:serialize type="xml"/>
   </map:match>


If just calling pipeline, everything's ok.
If calling pipeline with cocoon-view=vb-xml, everything's ok, just showing
xml without fo markup
If calling pipeline with cocoon-view=vb-fo, my first 2 includes aren't
there! This should give the same result as the first test!

Anyone noticing similar behaviour?

Regards,

Jan


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@cocoon.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@cocoon.apache.org


Mime
View raw message