cocoon-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Joerg Heinicke <joerg.heini...@gmx.de>
Subject Re: xsp:attribute bug ???
Date Mon, 19 Jan 2004 23:45:41 GMT
Hello Marcin,

we know that the xsp.xsl is somewhat buggy. In this special case a bug 
already exists: http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=15841. 
The reason for your problem is, that first xsp:attribute is collected 
and afterwards all the other elements.

Joerg

On 19.01.2004 17:34, Marcin Okraszewski wrote:

> Hi,
> I have a filling that there is some bug with xsp:attribute. It seems, 
> that attributes are always created, no matter if there is some logic 
> that should prohibit to create the attribute.
> 
> For instance:
>    <layout:data-source>
>       <xsp:logic>
>         if (false) {
>       </xsp:logic>
>           <xsp:attribute name="should-not-be">true</xsp:attribute>
>       <xsp:logic>
>         }
>       </xsp:logic>
>    </layout:data-source>
> 
> is transformed to:
> 
>     xspAttr.addAttribute(
>       "",
>       "should-not-be",
>       "should-not-be",
>       "CDATA",
>       "true"
>     );
> 
>     this.contentHandler.startElement(
>       "http://www.eti.pg.gda.pl/layout",
>       "data-source",
>       "layout:data-source",
>       xspAttr
>     );
> 
>         if (false) {
> 
>         }
> 
> Well, this is far from what I expected :-(
> I'm working with Cocoon 2.1.4-dev (version from something like 1-2 
> months ago).
> 
> Regards,
> Marcin Okraszewski

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@cocoon.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@cocoon.apache.org


Mime
View raw message