cocoon-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Joerg Heinicke <joerg.heini...@gmx.de>
Subject Re: Problem with attributes encoding
Date Thu, 25 Dec 2003 10:10:36 GMT
On 05.12.2003 14:26, Jakub Kaniewski wrote:
> I have a problem with adding attribute value <input>  to the input tag. 
> I can't insert encoded with ISO-8859-2 text into this tag attributes 
> (value attribute). I always receive Xalan error (inproper integral value 
>  etc.). There is no problem to insert encoded text anywhere else. My 
> coocoon i properly configured for this encoding. My XSL file is
> 
> <?xml version="1.0" encoding="iso-8859-2"?>
> <xsl:stylesheet version="1.0" 
> xmlns:xsl="http://www.w3.org/1999/XSL/Transform">
> <xsl:output encoding="iso-8859-2"/>
> <xsl:template name="xxx" match="/">
> <input>
> <xsl:attribute name="value"><xsl:value-of select="dane"/></xsl:attribute>
> </input>
> </xsl:template>
> </xsl:stylesheet>
> 
> and XML
> 
> <?xml version="1.0" encoding="iso-8859-2"?>
> <dane>
> żółta ćma
> </dane>
> 
> Any sugestions?

It's a bug in the Xalan we currently use. You can either switch to XSLTC 
(until you come across other bugs there) or downgrade Xalan.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=24457

Joerg


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@cocoon.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@cocoon.apache.org


Mime
View raw message