cocoon-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Klaus Bertram <bert...@n-bis.de>
Subject Re: Linotype Problem (Mozilla)
Date Wed, 05 Nov 2003 14:00:45 GMT
I don't know
Stefano set it up in this way, but if i remember right it's documented 
in the todo or readme file in the block src

Klaus

Joerg Heinicke wrote:

> OK, you are right. The problem is the hard set 
> "http://127.0.0.1:8888/samples/linotype". He uses Tomcat on his machine, 
> I use Jetty with the according ports 8080 and 8888. So it works for me 
> even when I access his machine, but not for him. Is there any reason 
> that it is set this way?
> 
> Joerg
> 
> Klaus Bertram wrote:
> 
>> OKOK
>> I had the effect when the variable are not set :(
>> because in the xslt scripts the url path for these are generated with it
>> <variable>/style.css
>> so when he look the source in the browser he can verify it
>> (but i think you know it ;) )
>>
>> Klaus
>> Joerg Heinicke wrote:
>>
>>> I don't think so, Klaus. I can access his Cocoon/Linotype from remote 
>>> as I can access my Linotype and both work, while he can neither 
>>> access his nor my Linotype. It simply looks very strange as there 
>>> would be no CSS nor images available to show.
>>>
>>> Joerg
>>>
>>> Klaus Bertram wrote:
>>>
>>>> Hi Nils,
>>>>
>>>> works it locally ?
>>>> when yes
>>>> there is a global variable in the sidemap
>>>> it is default on "localhost:8888"
>>>> set it to your host ip and port and it should also work remotely
>>>>
>>>> Klaus
>>>>
>>>> Nils Mueller wrote:
>>>>
>>>>> Hi y'all,
>>>>>
>>>>> I've been looking at the Linotype samples but am having strange 
>>>>> problems. Depending on which Mozilla I use it either works fine - 
>>>>> or looks all screwed up and is not editable. All Mozilla Versions 
>>>>> are > 1.3
>>>>>
>>>>> I tried these:
>>>>>
>>>>> Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624
>>>>> Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.5) Gecko/20031007
>>>>>
>>>>> don't work but strangely on a differnt machine:
>>>>>
>>>>> Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.5) Gecko/20031007
>>>>>
>>>>> works?!
>>>>>
>>>>> Any ideas anyone?
>>>>> Thanx
>>>>> Nils
>>>
>>>
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@cocoon.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@cocoon.apache.org


Mime
View raw message