cocoon-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Christopher Painter-Wakefield <paint...@mc.duke.edu>
Subject Re: I am also having problems with logicsheets
Date Thu, 16 Oct 2003 21:12:42 GMT




Pogie,

Thanks, much better.  Unfortunately, I can't reproduce your error.  I
created files and sitemap entry just like yours in my environment, and it
worked just fine.  I think I am using C2.0.4, but one of the other
developers thinks we are on C2.0.3, not sure.  Which version are you on?  I
think we are also on slightly newer versions of Xalan and Xerces than were
distributed with C2.0.4, but I doubt that is impacting this issue.

I'm not sure what else to tell you to try, especially since you've stripped
things down to such a simple example.  That is usually the best way to find
the error.  All I can suggest is to go back over your cocoon.xconf and
anything else you can think of that might affect this problem, and look for
any typos, ill-formed XML, suspicious quotes, etc.  Assuming the built-in
logicsheets work for you, you can try pulling one of them out of the war
file into your webapp directory, and modifying cocoon.xconf to use the
local copy.  Make sure it still works applied to your simple example.  If
so, then you can start stripping it down template by template and then add
back in your two logicsheet templates, and see if it still works.  If it
works, then there is a problem in your cocoon.xconf or something.  If not,
then maybe you'll find a clue along the way.

This is a real longshot, but I wondered if cocoon doesn't like your URI not
having a trailing slash?

As it happens, I am wrestling with a logicsheet-related bug (I think) in
Cocoon myself, so now I get to post a plea for help...

-Christopher



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@cocoon.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@cocoon.apache.org


Mime
View raw message