cocoon-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Doug Chestnut" <dh...@virginia.edu>
Subject Re: SVG graphics not working
Date Mon, 06 Oct 2003 13:55:35 GMT
I ran into this problem on Solaris because I did not have my DISPLAY
environmental variable set when I started tomcat.  I thing that batik
requires an x server because of its use of awt.
--Doug

----- Original Message -----
From: "Nesto" <nesto11@libero.it>
To: "Cocoon Users" <users@cocoon.apache.org>
Sent: Monday, October 06, 2003 9:50 AM
Subject: SVG graphics not working


> Hi!
>
> I'm trying to write an application, that make use of svg graphics.
> I'm developing the application on my windows pc and I run it without any
> problems (cocoon 2.1.2 under tomcat 4.1.18).
> When I want to deploy the application on a Linux server I cannot put it
work
> correctly: I cannot view the images in my browser.
> I use the simple serializers svg2pgn or svg2jpeg.
>
> I installed the same distribution (cocoon 2.1.2, built with the same
> options), and all seems to work fine... but the svg graphics doesn't! (in
my
> browser (IE) I view the empty box  with the red x inside).
> I cannot view even the svg samples (from the hello world! section).
>
> Have you any idea of the reason of this behaviour?
> Solution??
>
> Thanks in advance!
> Nesto
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@cocoon.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@cocoon.apache.org
>
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@cocoon.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@cocoon.apache.org


Mime
View raw message