cocoon-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Mustafa Ali, Halgurt" <Mustafa...@docomolab-euro.com>
Subject AW: ImageReader not working?
Date Mon, 29 Sep 2003 07:25:53 GMT
Hi,

I generated a page with some images, I defined the source attribute of the image element relativly
to my sitemap directory, but they havn't been represented, so I thought I have to define a
Pipeline for the Images and I did this below:


<map:pipeline>
   <map:match pattern="**.jpg">
     <map:read type="image" src="munich/images/*.jpg/>
   </map:match>
</map:pipeline>

I don't know whether it was the right way to do that or not. Can you help so that I can show
Images in my generated pages?

Thanks,
Halgurt
-----Urspr√ľngliche Nachricht-----
Von: Tony Collen [mailto:colle006@umn.edu] 
Gesendet: Freitag, 26. September 2003 16:35
An: users@cocoon.apache.org
Betreff: Re: ImageReader not working?

Mustafa Ali, Halgurt wrote:
> Hi,
>  
> I want to use the ImageReader, but I am getting an error:
>  
> Invalid system ID.
>  
> Is it working at all? Or how shall one use it?
>  
> Thanks,
> Halgurt

Hello Halgurt,

How are you specifically using the reader in your sitemap?


Regards,

Tony


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@cocoon.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@cocoon.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@cocoon.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@cocoon.apache.org


Mime
View raw message