cocoon-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From morten svanæs <mor...@web-som-virker.no>
Subject Re: Encoding problems in flowscript
Date Fri, 06 Jun 2003 21:59:31 GMT

----- Original Message -----
From: "morten svanæs" <morten@web-som-virker.no>
To: <cocoon-users@xml.apache.org>
Sent: Friday, June 06, 2003 2:53 PM
Subject: Re: Encoding problems in flowscript


>
> ----- Original Message -----
> From: "Bruno Dumon" <bruno@outerthought.org>
> To: <cocoon-users@xml.apache.org>
> Sent: Friday, June 06, 2003 5:37 AM
> Subject: Re: Encoding problems in flowscript
>
>
> > On Fri, 2003-06-06 at 22:56, morten svanæs wrote:
> > > Hi,
> > > I'm having trouble with the enconding in a flowscript, when
> > > I submit data in a form it gets escaped internaly in the flow
> > > script, so if I try to get back data that has some norwegian
> > > characters in them they get misinterpreted. All my documents
> > > have UTF-8 enconding and headers, my serialzers in the
> > > sitemap also have encoding parameters set to UTF-8.
> > > My modeldata is correctly inserted into the forms, but as
> > > soon as I submit the norwegian characters are misinterpred.
>
> > Have you enabled the form-encoding parameter in the web.xml?

> No, but have I tried it now and it did'nt make any difference.

Hi again, now it works ! What I did first after your answer was
to set both <container-encoding> and <form-encoding> to utf-8
this did not make any difference but when I commented out
<container-encoding> so that just <form-encoding> was set it
worked ! I should have done only what you said :)

Regards
Morten Svanæs





---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: cocoon-users-unsubscribe@xml.apache.org
For additional commands, e-mail: cocoon-users-help@xml.apache.org


Mime
View raw message