cocoon-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Chris Pratt <Chris.Pr...@three.co.uk>
Subject RE: Apperant <xsl:include/> Failure
Date Wed, 28 May 2003 06:59:45 GMT
After much effort I have got cocoon half working on Weblogic 6.10 Sp3

Now I am getting the following error:

Failed to generate program code (this may happen if you use Xalan in
incremental processing mode). Please check log file and/or console for
errors.

In the web log I have the following:

Server.run/init: java.net.BindException: Address already in use


Any ideas. I do have the xalan-2.3.1.jar as first entry in the classpath. 


Chris


________________________________________________________________________

This e-mail message (including any attachment) is intended only for the personal 
use of the recipient(s) named above. This message is confidential and may be 
legally privileged.  If you are not an intended recipient, you may not review, copy or 
distribute this message. If you have received this communication in error, please notify 
us immediately by e-mail and delete the original message.

Any views or opinions expressed in this message are those of the author only. 
Furthermore, this message (including any attachment) does not create any legally 
binding rights or obligations whatsoever, which may only be created by the exchange 
of hard copy documents signed by a duly authorised representative of Hutchison 
3G UK Limited.
________________________________________________________________________


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: cocoon-users-unsubscribe@xml.apache.org
For additional commands, e-mail: cocoon-users-help@xml.apache.org


Mime
View raw message