cocoon-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Lars Gieseking <la...@uni-paderborn.de>
Subject Re: Problems with Cocoon 2.1 dev (CVS)
Date Mon, 24 Mar 2003 09:21:49 GMT
Yes, the problem doesn't seem to be a temporary one.
I recently got a mail from Carsten Ziegeler and he told me
that the CVS version worked fine for him, but he
didn't know where my error came from.
A few months ago it still worked..

I think we're doing something wrong, but i don't know what.

Lars


On Sun, 23 Mar 2003, Michael Riedel wrote:

> > today i wanted to build and install the newest
> > Cocoon 2.1 dev from CVS. I did it like always (build war),
> > but this time the compiled Cocoon didn't work.
> 
> I had the same problem, even though a few days already passed. The
> Cocoon-Servlet works, but only deliveres the error-message you mentioned:
> 
> >  Request Processing Failed
> >
> > Message: Cocoon engine failed in process the request
> >
> > Description: The processing engine failed to process
> > the request. This could be due to lack of matching or
> > bugs in the pipeline engine.
> >
> > Sender: org.apache.cocoon.servlet.CocoonServlet
> >
> > Source: Cocoon Servlet
> >
> > Request URI
> > request-uri
> > /cocoon/
> >
> > Apache Cocoon 2.1-dev
> 
> It is displayed, whenever you request the welcome-page, or any other page
> which should normally apear. If a resource which is not specified in the
> sitemap is requested, another error-message apears. But since it states
> 
> Also when I build I get the following error at the end:
> 
>   validate-xdocs:
>   Conducting validation of core XML documentation.
>   Validating all **/book.xml instances using RELAX NG ...
>   Fatal error: exception "java.net.MalformedURLException" thrown: no
> protocol: dtd/book-cocoon-v10.dtd
> 
>   BUILD FAILED
> 
> file:///G:/Dokumente%20und%20Einstellungen/Michael/Eigene%20Dateien/WebSites
> /cocoon-2.1/build.xml:835: Validation failed, messages should have been
> provided.
> 
> ... but anything else seams to be built correctly. Also when I set
> validate.xdocs=false in local.build.properties, the error does not occur,
> and the build is successfull. So I don't think, the problem lies here.
> 
> However, I have no clue what could still be wrong. None of the hints from
> the mail-list worked for me so far. And I've also tried several CVS updates
> by now, so it's not a temporar problem.
> 
> -- Michael Riedel
> 
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: cocoon-users-unsubscribe@xml.apache.org
> For additional commands, e-mail: cocoon-users-help@xml.apache.org
> 
> 


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: cocoon-users-unsubscribe@xml.apache.org
For additional commands, e-mail: cocoon-users-help@xml.apache.org


Mime
View raw message