cocoon-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Marcus Crafter <craft...@fztig938.bank.dresdner.net>
Subject Re: Running instrumentation-client....
Date Mon, 20 Jan 2003 21:08:01 GMT
On Mon, Jan 20, 2003 at 03:04:43PM -0600, Antonio Gallardo wrote:
> Really I dont know what happened but after reading your mail and starting
> Tomcat I runned again the CVS version and it works!

	Great :)

> I dont know why yesterday it does not work. I think Java sometimes retain
> the jars on memory and this cause some errors.

	hmm.. strange. I have had problems in the past, but as in my
	previous post, after finding out about the altrmi common jar it's
	been working ok for me ever since.
	
	Glad that it's now working fine for you.
	
	Cheers,
	
	Marcus

-- 
        .....
     ,,$$$$$$$$$,      Marcus Crafter
    ;$'      '$$$$:    Computer Systems Engineer
    $:         $$$$:   ManageSoft GmbH
     $       o_)$$$:   82-84 Mainzer Landstrasse
     ;$,    _/\ &&:'   60327 Frankfurt Germany
       '     /( &&&
           \_&&&&'
          &&&&.
    &&&&&&&:

---------------------------------------------------------------------
Please check that your question  has not already been answered in the
FAQ before posting.     <http://xml.apache.org/cocoon/faq/index.html>

To unsubscribe, e-mail:     <cocoon-users-unsubscribe@xml.apache.org>
For additional commands, e-mail:   <cocoon-users-help@xml.apache.org>


Mime
View raw message