cocoon-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ruben_In...@sonynetservices.com
Subject Re: Sitemap returning blank html page
Date Wed, 02 Oct 2002 07:10:35 GMT
Hi Paul,
Sorry, I meant changing those parameters in Weblogic. You can do it via
Weblogic console:

   - First of all place xalan (as well as xerces and xml-apis) in front of
weblogic
     classpath.
   - Restart the server.
   - Try something like http://localhost:7001/console, depending on which
port and machine
   you have weblogic running, on your browser, to access Weblogic Console.
   -  Use the same user and password you use to start weblogic (probably
system/weblogic)
   -  In the left navigation bar find XML.
   -  Add a new XMLRegistry with the parameters I gave you.
   -  Connect this XMLRegistry to your server (in the 'tab' Targets).
   -  If you get an error, go to Servers->yourServer->Services->XML, and
check that your
      XML Registry is connected to your server (otherwise, connect it).
   - Restart the server and try it.

btw, there must be a way to configure it via cocoon.xconf, but I tried and
tried and finally I gave
up. No matter what I changed I always got weblogic using one of its
classes..

hope that helps you,
Ruben




|---------+---------------------------->
|         |           "Paul Lee"       |
|         |           <paul.lee@skinnyp|
|         |           igeon.com>       |
|         |                            |
|         |           10/01/2002 05:58 |
|         |           PM               |
|         |           Please respond to|
|         |           cocoon-users     |
|         |                            |
|---------+---------------------------->
  >--------------------------------------------------------------------------------------------------------------|
  |                                                                                      
                       |
  |       To:       cocoon-users@xml.apache.org                                          
                       |
  |       cc:                                                                            
                       |
  |       Subject:  Re: Sitemap returning blank html page                                
                       |
  >--------------------------------------------------------------------------------------------------------------|




Hi Ruben, thanks for the help.  I have changed the DocumentBuilderFactory
and
SAXParserFactory in config.xconf (I just replaced the original "???" with
the
parameters that you provided), but I do have one question about the
transformar setting.

I tried replacing the original

    org.apache.cocoon.transformation.TraxTransformer

with both org.apache.xalan.processor.TransformerFactoryImpl and
org.apache.xalan.xsltc.trax.TransformerFactoryImpl, but encountered erroes
ion
both case.  Given my lack of knowledge in replacing/adding components like
transformers, would you mind giving me an example of what I should be doing
here?

Thanks again, and much appreciated.

Paul

> Hi Paul,
> try setting this XML Registry:
>
>   DocumentBuilderFactory:
org.apache.xerces.jaxp.DocumentBuilderFactoryImpl
>   SAXParserFactory: org.apache.xerces.jaxp.SAXParserFactoryImpl
>   Transformer Factory: org.apache.xalan.processor.TransformerFactoryImpl
>
> and connecting it to your server (it also works using xsltc for the
> Transformer Factory
> (org.apache.xalan.xsltc.trax.TransformerFactoryImpl))
>
> At least it worked for me in sp1,
> Ruben
>
> |---------+---------------------------->
> |         |           "Paul Lee"       |
> |         |           <paul.lee@skinnyp|
> |         |           igeon.com>       |
> |         |                            |
> |         |           09/30/2002 09:17 |
> |         |           PM               |
> |         |           Please respond to|
> |         |           cocoon-users     |
> |         |                            |
> |---------+---------------------------->
>   >------------------------------------------------------------------
> --------------------------------------------|  |
>
>                     |  |       To:       cocoon-users@xml.apache.org
>                                                                  |
>  |       cc:
>                                            |  |       Subject:
>  Sitemap returning blank html page
>                          |  >----------------------------------------
> ---------------------------------------------------------------------
> -|
>
> Hello all,
>
> This might be a WebLogic specific problem (and I apologize if this turns
> out
> to be the wrong forum) but I just want to see if anyone's seen this
before.
>
> I (finally) got the cocoon 2 welcome page to show up under WLS6.1sp2
> - but that's it.  Anything else like /cocoon/status,
> /cocoon/hello.html returns a blank HTML page (complete with empty
> <html> and <body> tags).  I checked all the Cocoon log files and
> nothing seems to be out of the ordinary.  Funny thing is that if I
> put in a wrong uri (one that is not defined in sitemap.xmap), the
> normal "Resource not found" error is properly displayed.
>
> Has anyone seen this behavior anywhere?  I am running a fresh 2.0.3
Cocoon
> bin
> distribution on Solaris 5.8 with JDK1.3.1.
>
> Thanks in advance,
>
> Paul
>
> ---------------------------------------------------------------------
> Please check that your question  has not already been answered in the
> FAQ before posting.     <http://xml.apache.org/cocoon/faq/index.html>
>
> To unsubscribe, e-mail:     <cocoon-users-unsubscribe@xml.apache.org>
> For additional commands, e-mail:   <cocoon-users-help@xml.apache.org>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> Please check that your question  has not already been answered in the
> FAQ before posting.     <http://xml.apache.org/cocoon/faq/index.html>
>
> To unsubscribe, e-mail:     <cocoon-users-unsubscribe@xml.apache.org>
> For additional commands, e-mail:   <cocoon-users-help@xml.apache.org>




---------------------------------------------------------------------
Please check that your question  has not already been answered in the
FAQ before posting.     <http://xml.apache.org/cocoon/faq/index.html>

To unsubscribe, e-mail:     <cocoon-users-unsubscribe@xml.apache.org>
For additional commands, e-mail:   <cocoon-users-help@xml.apache.org>






---------------------------------------------------------------------
Please check that your question  has not already been answered in the
FAQ before posting.     <http://xml.apache.org/cocoon/faq/index.html>

To unsubscribe, e-mail:     <cocoon-users-unsubscribe@xml.apache.org>
For additional commands, e-mail:   <cocoon-users-help@xml.apache.org>


Mime
View raw message