cocoon-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Dave Biggar" <dave.big...@sympatico.ca>
Subject Re: [sitemap] Passing parameters to XML
Date Tue, 29 Oct 2002 19:21:56 GMT
Thanks Eric but unfortunately my problem is not the same
as yours. I have always had a root element <page>.

Dave

----- Original Message -----
From: "Eric Everman" <everman@precedadesign.com>
To: <cocoon-users@xml.apache.org>
Sent: Tuesday, October 29, 2002 11:13 AM
Subject: Re: [sitemap] Passing parameters to XML


> Dave-
>
> I believe you are having the same problem I was having.  Ilya's reply to
me
> fixed the problem:  Implicit variables are not created until the content
> tag is reached, thus logic prior to <content> that references them will
fail.
>
> I'm *very* new to Cocoon so I have no experience with past versions.  If
> this worked previously for you and now doesn't, this must be the result of
> a change in the way xsp pages are processed (isn't this breaking all kinds
> of code?!!!).  I was going to report this as a bug, however, someone with
> more history (like yourself) should make that call.
>
> Is this what is causing your problem?
>
> Eric Everman


---------------------------------------------------------------------
Please check that your question  has not already been answered in the
FAQ before posting.     <http://xml.apache.org/cocoon/faq/index.html>

To unsubscribe, e-mail:     <cocoon-users-unsubscribe@xml.apache.org>
For additional commands, e-mail:   <cocoon-users-help@xml.apache.org>


Mime
View raw message