cocoon-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Piroumian Konstantin <KPiroum...@protek.com>
Subject RE: i18n seems to work, but does not translate
Date Thu, 11 Jul 2002 09:03:44 GMT
> From: Volker Schneider [mailto:volker.schneider@danet.de] 
> 
> Dear colleagues,
> 
> on Windows NT with WebSphere Application Deveolper 4.0.2 we have our
> application working. When we deploy it to a Solaris machine 
> we have the
> effect, that i18n seems to work (the log files told us so) 
> but there isn't a
> really translation on the screen. We see the keys instead of 
> the transation.

Usually, keys are shown when translations are not found.

> 
> The language settings are OK, and the catalog files can be found.
> 
> Does somebody know what can be wrong?

Try to experiment with the 'cache-at-startup' option of i18n transformer.
And please tell me what is the version of Cocoon you are using.

Konstantin

> 
> Best regards
> - Volker -
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> Please check that your question  has not already been answered in the
> FAQ before posting.     <http://xml.apache.org/cocoon/faq/index.html>
> 
> To unsubscribe, e-mail:     <cocoon-users-unsubscribe@xml.apache.org>
> For additional commands, e-mail:   <cocoon-users-help@xml.apache.org>
> 

---------------------------------------------------------------------
Please check that your question  has not already been answered in the
FAQ before posting.     <http://xml.apache.org/cocoon/faq/index.html>

To unsubscribe, e-mail:     <cocoon-users-unsubscribe@xml.apache.org>
For additional commands, e-mail:   <cocoon-users-help@xml.apache.org>


Mime
View raw message