cocoon-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jeremy Crosbie <jer...@go2.com>
Subject Logicsheet declaration bug?
Date Fri, 19 Apr 2002 23:47:14 GMT
Here is an XSP with a logicsheet declaration using a processing instruction
that works fine:

<?xml version="1.0"?>
<?xml-logicsheet href="movies/logicsheets/movies.xsl"?>
<xsp:page 
    xmlns:xsp="http://apache.org/xsp"
    xmlns:esql="http://apache.org/cocoon/SQL/v2"
    xmlns:movies="http://www.go2.com/movies
    <page>
        <movies:movie-names />
    </page>
</xsp:page>

However using an <xsp:logicsheet/> element below fails to recognize the
logicsheet. No errors, just a blank page is returned:

<?xml version="1.0"?>
<xsp:page 
    xmlns:xsp="http://apache.org/xsp"
    xmlns:esql="http://apache.org/cocoon/SQL/v2"
    xmlns:movies="http://www.go2.com/movies">

<xsp:logicsheet location="movies/logicsheets/movies.xsl" />

    <page>
        <movies:movie-names />
    </page>

</xsp:page>

However, if I position the <xsp:logicsheet/> element *directly* after the
<xsp:page> element as below it works:

<?xml version="1.0"?>
<xsp:page 
    xmlns:xsp="http://apache.org/xsp"
    xmlns:esql="http://apache.org/cocoon/SQL/v2"
    xmlns:movies="http://www.go2.com/movies"><xsp:logicsheet
location="movies/logicsheets/movies.xsl" />

    <page>
        <movies:movie-names />
    </page>

</xsp:page>

Is this a known bug? I looked in the bug database to no avail. Can someone
please verify this?

--jeremy


---------------------------------------------------------------------
Please check that your question has not already been answered in the
FAQ before posting. <http://xml.apache.org/cocoon/faqs.html>

To unsubscribe, e-mail: <cocoon-users-unsubscribe@xml.apache.org>
For additional commands, e-mail: <cocoon-users-help@xml.apache.org>


Mime
View raw message