cocoon-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Vadim Gritsenko" <vadim.gritse...@verizon.net>
Subject RE: Yeah!!!! Got it working!!!! :-)))
Date Fri, 26 Apr 2002 17:29:08 GMT
Chris:

I'm wondering: Have you been reading install doc lately?

http://xml.apache.org/cocoon/installing/index.html

"Edit c:\bea\wlserver6.0sp2\config\mydomain\startWebLogic.cmd file, add
xerces and xml-apis JAR files to the classpath:"

Vadim

> From: Chris.Clark@vodafone.nl [mailto:Chris.Clark@vodafone.nl]
> 
> >> Removing the packages fron the jars was how I got round my WL
issues - a
> >> bit of a pain - but it did the trick.
> 
> Oh? I just changed the classpath in the startWeblogic.sh script so
that the
> xml-apis.jar
> and xerces-?.jar where in the classpath before the weblogic.jar file,
and
> that stopped the
> NoSuchMethod thingy. I am rather against messing with BEA JAR files (I
think
> it breaches
> the contract doing so, and therefore no support).
> 
> I read the FAQ, and that PJA library is a godsend - because I got the
> error with X11, and after installing PJA according to the FAQ, cocoon
> started
> without any problems at all, and now I can get going on the fun stuff!
:)
> 
> Thanks for all your help folks.
> 
> 
> Chris.
...


---------------------------------------------------------------------
Please check that your question has not already been answered in the
FAQ before posting. <http://xml.apache.org/cocoon/faqs.html>

To unsubscribe, e-mail: <cocoon-users-unsubscribe@xml.apache.org>
For additional commands, e-mail: <cocoon-users-help@xml.apache.org>


Mime
View raw message