cocoon-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Bentley, Tim" <TIM.BENT...@ca.com>
Subject RE: [C2] with Tomcat 3.2.1 under Solaris 2.6
Date Fri, 27 Jul 2001 04:28:25 GMT
Christophe -

Thanks for the reply.

> You should try with JDK 1.3.1, I am also running C2 on 
> Solaris 7 and it works.

Hmm.  Unfortunately others have reported the same symptoms with 1.3.1, so I
don't think that is the issue (although I will try it at some stage).

> Also, don't forget to set the DISPLAY environment variable to 
> localhost:0.0
> Christophe

That's related to the batik library wanting an X server, right?  I have
tried to follow Berin's suggestions about removing references which will
trigger this.  From what I understand, though, you get different log
messages with this problem to the ones I have been seeing.  The references
to it in the archive show specific messages from the batik (I think)
library, which I don't get.

When I started on this, I was told that Java was properly installed on the
machine in question, however, after temporarily exhausting all the other
possibilities I checked this out for myself this morning, and discovered
that the appropriate Solaris patches mandated by Sun for JDK1.3 were not
installed.  I doubt that this is the issue, but I am going to wait for the
Sysadmin to update the OS before I do any more testing, just to be on the
safe side.


Thanks :-)


Tim



> "Bentley, Tim" a écrit :
> 
> > After successfully running C2 for some time under NT, I 
> recently had to get
> > it going on Solaris 2.7.  I have been running into a 
> problem which is
> > mentioned a few times in the archives as occurring with 
> various versions of
> > Solaris.  Unfortunately I have not been able to find any 
> posts detailing a
> > solution.
> >
> > Has anyone successfully got C2 going with Tomcat 3.2 on Solaris?
> >
> > The problem I'm getting is the old faithful "Could not load 
> class for
> > program 'org/apache/cocoon/www/sitemap_xmap' ", but the 
> sitemap _is_ being
> > compiled and written to the repository.
> >
> > The log file is attached, and matches the log files on the 
> posts I found
> > about problems on solaris.  maybe I have just failed to 
> find the posts with
> > the answer, so if anyone can point me in the right direction I'd be
> > obliged....
> >
> > Setup:
> >
> > Solaris 1.7, Sun JDK 1.3.0, Tomcat 3.2.2, C2 beta 1 (also 
> tried current dev
> > release).
> >
> > Regards,
> >
> > Tim Bentley
> >
> > 
> ---------------------------------------------------------------------
> > Please check that your question has not already been answered in the
> > FAQ before posting. <http://xml.apache.org/cocoon/faqs.html>
> >
> > To unsubscribe, e-mail: <cocoon-users-unsubscribe@xml.apache.org>
> > For additional commands, e-mail: <cocoon-users-help@xml.apache.org>
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> Please check that your question has not already been answered in the
> FAQ before posting. <http://xml.apache.org/cocoon/faqs.html>
> 
> To unsubscribe, e-mail: <cocoon-users-unsubscribe@xml.apache.org>
> For additional commands, e-mail: <cocoon-users-help@xml.apache.org>
> 

---------------------------------------------------------------------
Please check that your question has not already been answered in the
FAQ before posting. <http://xml.apache.org/cocoon/faqs.html>

To unsubscribe, e-mail: <cocoon-users-unsubscribe@xml.apache.org>
For additional commands, e-mail: <cocoon-users-help@xml.apache.org>


Mime
View raw message