cocoon-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "K.P.Majoor" <kpmaj...@7bulls.com>
Subject Re: XML works, XSP does not ---> help a newbie, pretty please?
Date Thu, 26 Apr 2001 08:22:02 GMT
Hi Scott,

Thanx for your reply.
I'm still not sure what is causing this error. You said your cocoon samples XSP
fiels run fine, mine don't even run...
Haven't been able to see any XSP response yet.
As soon as I solve it I'll post it... hope to do that soon :-)

kp

"Scott N. Smith" wrote:

> kp:
>
> This seems (i.e. I am guessing) that this is a bug in the Tomcat version of
> Cocoon.  I get the same error.
>
> My circumstances are that I was attempting to install the fine work that
> Dave Fletcher shared on his "resume" web site.  His stuff ran fine on his
> server, which was JRun.  When I tried to get it to run on my web site
> (Apache/Tomcat), it failed with the same error you are getting.
>
> Interestingly, the Cocoon sample xsp files run fine.
>
> I suspect a configuration error or a Tomcat/Cocoon anomaly.
>
> When (if) I find and correct the error, I'll post the solution.
>
> Good luck.
>
> -Scott
>
> -----Original Message-----
> From: K.P.Majoor [mailto:kpmajoor@7bulls.com]
> Sent: Wednesday, April 25, 2001 3:07 AM
> To: cocoon-users@xml.apache.org
> Subject: XML works, XSP does not ---> help a newbie, pretty please?
>
> "K.P.Majoor" wrote:
>
> > Hi cocooners
> >
> > Slowly but nevertheless not that surely :-) I'm getting closer to the
> > point of developing XSP.
> > Right now I get an error like this :
> >
> >                                          Error found handling the
> > request.
> >
> >       java.lang.ClassCastException:
> > _usr._java._jakarta._jakarta_tomcat._webapps._cocoon._samples._xsp._page
> >
> >               at
> >
> org.apache.cocoon.processor.xsp.language.java.XSPJavaProcessor.load(XSPJavaP
> rocessor.java:168)
> >
> >               at
> >
> org.apache.cocoon.processor.xsp.XSPProcessor.loadPage(XSPProcessor.java:542)
> >
> > The actual error is longer, I'll paste it below. I am using cocoon 1.8.2
> > with tomcat 4.0b.
> > I checked the repository directory and the files in there exits and
> > don't have length zero.
> > I saw this question in the archives asked before, but nobody answered it
> > (July 2000) maybe some people have an idea? I am so unbelievable stuck
> > in this one... many thanks in advance for the efforts...
> >
> > kp
> >
> > ---------------------------------------------------------------------
> > Please check that your question has not already been answered in the
> > FAQ before posting. <http://xml.apache.org/cocoon/faqs.html>
> >
> > To unsubscribe, e-mail: <cocoon-users-unsubscribe@xml.apache.org>
> > For additional commands, e-mail: <cocoon-users-help@xml.apache.org>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> Please check that your question has not already been answered in the
> FAQ before posting. <http://xml.apache.org/cocoon/faqs.html>
>
> To unsubscribe, e-mail: <cocoon-users-unsubscribe@xml.apache.org>
> For additional commands, e-mail: <cocoon-users-help@xml.apache.org>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> Please check that your question has not already been answered in the
> FAQ before posting. <http://xml.apache.org/cocoon/faqs.html>
>
> To unsubscribe, e-mail: <cocoon-users-unsubscribe@xml.apache.org>
> For additional commands, e-mail: <cocoon-users-help@xml.apache.org>


---------------------------------------------------------------------
Please check that your question has not already been answered in the
FAQ before posting. <http://xml.apache.org/cocoon/faqs.html>

To unsubscribe, e-mail: <cocoon-users-unsubscribe@xml.apache.org>
For additional commands, e-mail: <cocoon-users-help@xml.apache.org>


Mime
View raw message