cocoon-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Torsten Curdt" <tcu...@dff.st>
Subject RE: JRun 3.0 with 1.8.2 - jar hell
Date Sat, 24 Feb 2001 13:59:34 GMT
> On Fri, Feb 23, 2001 at 06:20:28PM +0100, Torsten Curdt wrote:
> > > I just tried to upgrade our site from 1.8 to 1.8.2.
> > > We are running on JRun 3.0. Everything worked fine
> > > before, but now as soon as I place the w3c.jar or the xml.jar
> > > into the classpath JRun won't come up.
> > > 
> > > I guess it's something about a collision in the org.w3c.*
> > > packages somewhere...
> > > 
> > > The latest installation instruction obviously don't work.
> > > Can anyone give me a hint who has gone through this before?
> > 
> > Ok, found it... the w3c.jar was corrupt (the META-INF was missing)
> > Could someone please doublecheck and commit a correct jar to the CVS!?
> > (Robin? Shall I send the jar to you?)
> 
> You're right, lib/w3c.jar is missing a manifest. Does that necessarily make it
> corrupt? 'jar tvf' works fine. What error was JRun giving?

error (JRun) JRun Aborting! [javax.servlet.ServletException: Could not instantiate allaire.jrun.jsp.JSPServlet]
javax.servlet.ServletException: Could not instantiate allaire.jrun.jsp.JSPServlet
javax.servlet.ServletException: Could not instantiate allaire.jrun.jsp.JSPServlet
	at allaire.jrun.servlet.JRunServletLoader.loadServletInstance(JRunServletLoader.java:242)
	at allaire.jrun.servlet.JRunSE.initServices(JRunSE.java:620)
	at allaire.jrun.servlet.JRunSE.init(JRunSE.java:187)
	at allaire.jrun.ServletService.init(ServletService.java:66)
	at allaire.jrun.ServletService.init(ServletService.java:31)
	at allaire.jrun.servlet.JRunServletLoader.loadServletInstance(JRunServletLoader.java:236)
	at allaire.jrun.servlet.JRunSE.initServices(JRunSE.java:620)
	at allaire.jrun.servlet.JvmContext.initServices(JvmContext.java:96)
	at allaire.jrun.servlet.JRunSE.init(JRunSE.java:187)
	at allaire.jrun.servlet.JvmContext.init(JvmContext.java:35)
	at allaire.jrun.ServletService.init(ServletService.java:66)
	at allaire.jrun.ServletService.init(ServletService.java:31)
	at JRun.main(JRun.java:130)

This was really strange... I never thought a missing manifest could be the
problem. Anyway, this was the only difference to the other jars.

Now it works!
--
Torsten


Mime
View raw message