cocoon-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From cparp...@t-online.de (Christian Parpart)
Subject WG: XSP with Cocoon/1.8.1-dev and Tomcat/4.0-m5
Date Sun, 17 Dec 2000 07:23:31 GMT
(oops previus posting was to fast)
(and definitly to early; I posted it also to tomcat-users - wrong list!)
Hi all

I am currently using Cocoon/1.8.1-dev with Tomcat/4.0-m5
in standalone mode. This works fine except my xsp sites.

I just included the following to the tomcat configuration files:

[conf/web.xml]
----------------------------
...
  <servlet>
    <servlet-name>org.apache.cocoon.Cocoon</servlet-name>
    <servlet-class>org.apache.cocoon.Cocoon</servlet-class>
    <init-param>
      <param-name>properties</param-name>
      <param-value>WEB-INF/cocoon.properties</param-value>
    </init-param>
  </servlet>
...
  <servlet-mapping>
    <servlet-name>org.apache.cocoon.Cocoon</servlet-name>
    <url-pattern>*.xml</url-pattern>
  </servlet-mapping>
...
  <welcome-file-list>
    <welcome-file>index.xml</welcome-file>
  </welcome-file-list>
...
----------------------------

This works fine unless I am not using the xsp:tag or any other
javac-needed tags.

The dump output sais, that he can't find any classes (all .jar files)
including:
  cocoon.jar, servlet.jar, a.s.o.
  
What do I have to configure to fix that?

Regards,
Christian Parpart <mailto:cparpart@surakware.com>
SurakWare
http://www.surakware.com




Mime
View raw message