cocoon-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Thomas Gozolits <thomas.gozol...@valtech.de>
Subject Re: WLS 5.1.0 and Cocoon Problems
Date Tue, 19 Dec 2000 13:55:20 GMT
Hi Daniel,

Under http://host:port/cocoon/Cocoon.xml I just receive a 404 http error!
Under http://host:port/Cocoon.xml I receive a message from cocoon in my
browser;
something like this page was automatically generated and that
the servlet initialization argument "properties" was not found!

When I restart my WLS I can see in the console that the cocoon gets
initialized
with some default properties (maybe from JSPServlet settings), but I cannot
find
the place where this happens in the weblogic.properties file.

Thanks

Thomas


Wieser Daniel schrieb:

> Hi Thomas,
>
> If you have it installed as Web-Application than Cocoon handles only
> requests under the "cocoon" context (http://host:port/cocoon), e.g.
> http://host:port/cocoon/Cocoon.xml.
>
> A request to http://host:port/*.xml just returns the unprocessed XML file.
>
> Hope that helps.
>
> Daniel
>
> > -----Original Message-----
> > From: Thomas Gozolits [mailto:thomas.gozolits@valtech.de]
> > Sent: Tuesday, December 19, 2000 2:11 PM
> > To: cocoon-users@xml.apache.org
> > Subject: Re: WLS 5.1.0 and Cocoon Problems
> >
> >
> > Yes, I did it that way
> >
> > thomas
> >
> > Wieser Daniel schrieb:
> >
> > > Have you installed Cocoon as own Web-Application (as described
> > > in the installation instructions) or as part of your/the default
> > > Web-App?
> > >
> > > Seems that *.xml requests are not mapped to the Cocoon Servlet.
> > >
> > > > -----Original Message-----
> > > > From: Thomas Gozolits [mailto:thomas.gozolits@valtech.de]
> > > > Sent: Tuesday, December 19, 2000 11:24 AM
> > > > To: cocoon-users§xml.apache.org
> > > > Subject: WLS 5.1.0 and Cocoon Problems
> > > >
> > > >
> > > > Hi All
> > > >
> > > > I am relatively new to the Cocoon and have a severe time consuming
> > > > problem.
> > > > I installed Cocoon 1.8 and WLS 5.1.0 and every .xml request
> > > > is returned
> > > > totally unprocessed. I do not receive any error message and I
> > > > am nearly
> > > > 100 % sure that my installation and my CLASSPATH plus
> > > > WEBLOGIC_CLASSPATH
> > > >
> > > > are ok.
> > > > I believe that my Cocoon does not get instatiated at all.
> > > >
> > > > Thanks
> > > >
> > > > Tom
> > > >
> > > > Thomas.Gozolits@valtech.de
> > > >
> > > >
> > > >
> > ---------------------------------------------------------------------
> > > > To unsubscribe, e-mail: cocoon-users-unsubscribe@xml.apache.org
> > > > For additional commands, e-mail: cocoon-users-help@xml.apache.org
> > > >
> > >
> > >
> > ---------------------------------------------------------------------
> > > To unsubscribe, e-mail: cocoon-users-unsubscribe@xml.apache.org
> > > For additional commands, e-mail: cocoon-users-help@xml.apache.org
> >
> >
> > ---------------------------------------------------------------------
> > To unsubscribe, e-mail: cocoon-users-unsubscribe@xml.apache.org
> > For additional commands, e-mail: cocoon-users-help@xml.apache.org
> >
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: cocoon-users-unsubscribe@xml.apache.org
> For additional commands, e-mail: cocoon-users-help@xml.apache.org


Mime
View raw message