cocoon-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Michael Engelhart <mengelh...@earthtrip.com>
Subject Re: Background of table
Date Fri, 06 Oct 2000 15:19:35 GMT
<fontfamily><param>Helvetica</param>what does the output look like and what
is the XML that you're feeding the  XSL?   it's kind of hard to figure out what is going on
when you only give one piece of the puzzle.


Mike


On Friday, October 6, 2000, at 06:29 AM, Sinvhal, Swapnil wrote:


<italic>Hi , Cocoon - users !</italic><color><param>0000,0000,0000</param>


<italic></italic></color><italic>I have a strange problem on my hands.
Please help !</italic><color><param>0000,0000,0000</param>

<italic></italic></color><italic>I am trying to put a background image
on my HTML page generated through</italic><color><param>0000,0000,0000</param>

<italic></italic></color><italic>Cocoon.</italic><color><param>0000,0000,0000</param>


<italic></italic></color><italic> I tried to apply the background
, using this code :</italic><color><param>0000,0000,0000</param>


<italic></italic></color><italic><<xsl:element name = "body"></italic><color><param>0000,0000,0000</param>

<italic></italic></color><italic>  <<xsl:attribute name ="background"></italic><color><param>0000,0000,0000</param>

<italic></italic></color><italic>    <<xsl:value-of select="image3Url"/></italic><color><param>0000,0000,0000</param>

<italic></italic></color><italic>  <</xsl:attribute> </italic><color><param>0000,0000,0000</param>

<italic></italic></color><italic><</xsl:element></italic><color><param>0000,0000,0000</param>


<italic></italic></color><italic>But it works fine if I write <<body
background = "a1.gif"></italic><color><param>0000,0000,0000</param>


<italic></italic></color><italic>What could the problem be ?</italic><color><param>0000,0000,0000</param>

<italic></italic></color><italic>The XSL compiles fine and gives no
error.</italic><color><param>0000,0000,0000</param>


Mime
View raw message