cocoon-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Robin Green" <gree...@hotmail.com>
Subject Re: no stylesheet --> no root element ?
Date Sun, 06 Aug 2000 22:33:46 GMT
Alexandre Stouffs <alexandre.stouffs@oqibo.com> wrote:
>I have trouble accessing the session object in XSP.
>I read in an earlier posting that the built-in objects are only available
>from within the page root element.
>

Right. You _will_ need a root element for the XSP page in order for the 
session code to work. Also I don't think this bit is correct:

><?xml version="1.0"?>
><xsl:stylesheet
>   xmlns:xsl="http://www.w3.org/1999/XSL/Transform" version="1.0"
>   xmlns:xsp="http://www.apache.org/1999/XSP/Core"
>   xmlns:oqiejb="http://www.oqibo.com/DTD/XSP/oqiEjb"
> >
>   <xsl:template match="xsp:page">
>     <xsp:page>
>       <xsl:copy>

You now have two xsp:page elements, one from <xsp:page> and one copied over 
by <xsl:copy>. This doesn't make any sense.

>         <xsl:apply-templates select="@*"/>
>       </xsl:copy>

Just take out one or the other.

>
>       <xsp:structure>
>                 [....]
>       </xsp:structure>

This needs to be inside the page root element.

>           <xsp:logic>
>                     String chaine = session.getAttribute("test");
>                  [....]
>           </xsp:logic>


--
Robin Green
i-tao Ltd.
4 Skyline Village
Limeharbour
London E14 9TS
United Kingdom
Phone +44 20 7537 2233  Fax +44 70 8081 5118
http://www.i-tao.com


________________________________________________________________________
Get Your Private, Free E-mail from MSN Hotmail at http://www.hotmail.com


Mime
View raw message