cocoon-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Thomas Steinborn <thomas.steinb...@exceloncorp.com>
Subject Re: Encoding problem
Date Mon, 22 May 2000 09:20:13 GMT
I believe the encoding name is NOT "ISO8859-1" but "ISO-8859-1"

Try it

Thomas

Nacho wrote:
> 
> Hi, all
> 
> I'm a newbie.
> 
> Why when i get a URL with this XML document :
> 
> -----------------------------cut here
> <?xml version="1.0" encoding="ISO8859-1"?>
> <?cocoon-format encoding="ISO8859-1" type="text/xml" ?>
> <root>
>   <ROWSET>
>         <ROW ID="0">
>                 <IdMenu>1</IdMenu>
>                 <IdCliente>1</IdCliente>
>                 <Parent>0</Parent>
>                 <Text>HARDWARE</Text>
>                 <Orden>1</Orden>
>                 <IdFormato>6</IdFormato>
>                 <Visible>0</Visible>
>                 <Level>0</Level>
>         </ROW>
>   </rowset>
> </root>
> -----------------------------cut here
> 
> i Obtain this in ie5 , note that the encoding is not "ISO8859-1" .....
> 
> -----------------------------cut here
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> <root>
>   <ROWSET>
>         <ROW ID="0">
>                 <IdMenu>1</IdMenu>
>                 <IdCliente>1</IdCliente>
>                 <Parent>0</Parent>
>                 <Text>HARDWARE</Text>
>                 <Orden>1</Orden>
>                 <IdFormato>6</IdFormato>
>                 <Visible>0</Visible>
>                 <Level>0</Level>
>         </ROW>
>   </rowset>
> </root>
> -----------------------------cut here


Mime
View raw message