cocoon-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From ncha...@eccompany.com
Subject RE: Cocoon producer config question
Date Thu, 13 Jan 2000 01:22:14 GMT



Hi John,

 I am also using with the same configuration, still I was unable to get it
working, can you please send me your properties files, so that I can verify
whether I am missing anything in my settings.

thanks
Naga





john.d.gray@bellatlantic.com on 01/12/2000 02:47:25 PM

To:   cocoon-users@xml.apache.org
cc:    (bcc: Naga Chakka/ec_company)
Subject:  RE: Cocoon producer config question







Hi Michael,
I remember now that I was unable to get custom producers working on NT4
until I
did the following (not sure if 1. is needed,
but I am pretty sure 2 & 3 are, so try them first... they are also a lot
easier!)
1. Re-installed apache, Jserv, and cocoon to new directories so that no
blank
spaces appeared in the path ( i.e. no longer
under "c:\program files"
2. Removed the wrapper.classpath= line for my jar from the jserv.properties
file
3. Added my jar to the repositories line in zone.properties (also in the
\ApacheJServ\conf  directory ).
Here is how that line looks from my zone.properties file. It is also worth
noting that you get the same error message
if any of the classes that *your* class needs are not listed in
zone.properties
(this is why mine has too much...).
repositories=e:\apachejserv\servlets,e:\cocoon\bin\Cocoon.jar,e:\cocoon\bin
\myJar.jar,e:\sqllib\java\db2java.zip,e:\sqllib\java\runtime.zip,e:\sqllib\
java\sqlj.zip,e:\sqllib\java\swingall.jar
Regards,
John Gray




"Brevoort, Michael (FUSA)" <MichaelBrevoort@FirstUSA.com> on 01/12/2000
10:03:44
AM
To:   "Brevoort, Michael (FUSA)" <MichaelBrevoort@FirstUSA.com>
cc:   cocoon-users@xml.apache.org (bcc: John D. Gray)
Subject:  RE: Cocoon producer config question


Ok, so this looks like its some kind of bug, and I'm not just going crazy.
I'm running with:
NT (service pack 4)
Apache 1.3.9 win32
Jserv 1.1b3
Cocoon 1.5
jdk 1.2.2
Kuntal, what OS are you running.  I'm wondering if this may be isolated to
NT.
Anyone have any ideas?
-----Original Message-----
From: KUNTAL A. TRIVEDI [mailto:kuntal.trivedi@tatainfotech.com]
Sent: Tuesday, January 11, 2000 9:00 PM
To: Brevoort, Michael (FUSA)
Cc: cocoon-users@xml.apache.org
Subject: Re: Cocoon producer config question

Hi Michael,
I have been stuck with the same problem. Its just that I am using JRun on
IIS istead of Jserv on Apache.
Mime
View raw message