cocoon-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jorg Heymans <jheym...@apache.org>
Subject Re: clean build cocoon-webapp doesn't run [or: more trouble with allblocks]
Date Wed, 18 Apr 2007 17:22:58 GMT
Marc Portier wrote:

> after some digging I found
> - this missing class is provided by excalibur-pool-instrumented
> - which is a *provided* dependency from excalibur-datasources-2.2.1
> (which is in turn required for our cocoon-databases-impl block)

...

> for now I've just added an explicit dependency from our databases-impl
> to this pool-instrumented which makes me able to run cocoon 2.2. trunk
> (hurray!)

>> Index: blocks/cocoon-databases/cocoon-databases-impl/pom.xml
>> ===================================================================
>> --- blocks/cocoon-databases/cocoon-databases-impl/pom.xml       (revision 529640)
>> +++ blocks/cocoon-databases/cocoon-databases-impl/pom.xml       (working copy)
>> @@ -83,5 +83,10 @@
>>        <artifactId>excalibur-datasource</artifactId>    
>>        <version>2.2.1</version>
>>      </dependency>
>> +    <dependency>
>> +      <groupId>org.apache.excalibur.components</groupId>
>> +      <artifactId>excalibur-pool-instrumented</artifactId>    
>> +      <version>2.2.1</version>
>> +    </dependency>
>>    </dependencies>
>>  </project>

> anyone with an opinion?

Dependency hickup. I will release a new excalibur-datasource-2.2.2 with 
the corrected pom. For now your fix seems OK (don't know though about 
whether it should go in the samples block or not)

Regards
Jorg


Mime
View raw message