cocoon-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Reinhard Poetz <reinh...@apache.org>
Subject Re: FYI: weird javascript "function not found" problems with 2.1.5
Date Fri, 17 Dec 2004 14:39:28 GMT
Bertrand Delacretaz wrote:
> I've had a weird case where javascript functions were found without 
> problem, and "lost" after a logout/login of the user, as if the 
> flowscript-calling sitemap had suddently lost track of them.
> 
> I'm documenting this here in case it rings bells for someone. I've seen 
> this in a 2.1.5.1 app, didn't test it with 2.1.6 as the app in question 
> needs some changes for 2.1.6.
> 
> Scenario:
> 1.-User logs in, CForms-based editor form works
> 
> 2. User logs out in another browser window, logs in again (login page 
> uses sendPageAndWait but no CForms)
> 
> 3. User tries to reload CForms-based editor form (via URL, *not* 
> continuation), and gets a "javascript: function x_y_z() not found", 
> where x_y_z is the function called by the sitemap for this editor page, 
> which worked in 1.
> 
> Flowscript functions for the CForms-based editor page are called from 
> the top-level application sitemap, other functions (login, logout) are 
> called from subsitemaps. I noticed that the problem occurs right after 
> the login page calls a continuation, via a matcher in the top-level 
> application sitemap.
> 
> Moving the continuation matcher from the top-level sitemap down to the 
> same sitemap which generates the login page seems to fix the problem.
> 
> Let me know if someone needs more detail, I haven identified the problem 
> very precisely but it looks like a weird context thing.
> 
> -Bertrand

try using rhino_1.6 from trunk - should be binary compatible

-- 
Reinhard

Mime
View raw message