cocoon-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From H.vanderLin...@MI.unimaas.nl
Subject RE: i18n and CForms
Date Thu, 25 Nov 2004 21:18:40 GMT
Hi,

I noticed this too. I assumed my setup was not correct, but the
"default=forms" doesn't work for me either and my Cocoon version stems from
around the time of the 2.1.6 release.

My setup:
I18n declared and used in same sitemap (subsitemap from default root
sitemap).

Bye, Helma

> -----Original Message-----
> From: Jeremy Quinn [mailto:jeremy@media.demon.co.uk] 
> Sent: Thursday, 25 November 2004 20:54
> To: dev@cocoon.apache.org
> Subject: Re: i18n and CForms
> 
> 
> 
> On 25 Nov 2004, at 19:38, Jeremy Quinn wrote:
> 
> >
> > Thanks for your response Sylvain.
> >
> > On 25 Nov 2004, at 18:36, Sylvain Wallez wrote:
> >
> 
> >>
> >> Are you using the i18n transformer in a subsitemap of the sitemap 
> >> where it is declared?
> >
> > I was originally.
> 
> OK, I misunderstood that on first reading ......
> 
> I had the i18nTransformer declared in each sitemap that used it (with 
> only the catalogues declared that that sitemap used), this 
> was the case 
> for both top-level and sub sitemaps.
> 
> I have moved all declarations to the top-level now.
> 
> The problem did not change between these two setups.
> 
> All sitemaps are in the same folder anyway.
> 
> Even the samples for CForms are not working on my machine.
> 
> I hope that is clearer ;)
> 
> 
> regards Jeremy
> 
> 
> --------------------------------------------------------
> 
>                    If email from this address is not signed
>                                  IT IS NOT FROM ME
> 
>                          Always check the label, folks !!!!!
> --------------------------------------------------------
> 
> 

Mime
View raw message